Aktivnosti

FINALE AGRICOM CHALLENGE 3

Finale takmičenja u rešavanju studije slučaja „AgriCOM Challenge 3“ će se održati u Novom Sadu, 21. maj sa početkom od 12:00 časova u zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu – Multifunkcionalna sala II-13.

Detaljnije
AGRICOM CHALLENGE 3

Drage kolege, u toku aprila i maja meseca 2024. godine u okviru ERASMUS+ Jean Monnet projekta AgriCOM organizujemo takmičenje u rešavanju studije slučaja AgriCOM CHALLENGE 3!Studija slučaja će biti formulisana kao realna problemska situacija kompanije COCA-COLA HBC Srbija.Pored toga, predstavnici kompanije COCA-COLA HBC Srbija će za vas organizovati seriju edukacija koje će vam biti od […]

Detaljnije
OBJAVLJEN RAD U ČASOPISU „OUTLOOK ON AGRICULTURE“

Novi naučni rad članova našeg projektnog tima objavljen u časopisu na SCI listi – Outlook on Agriculture (IF 3,0; M21). Rad je rezultat rada na Erasmus+ projektu AgriCOM. Naziv rada: Estimation of contribution of production factors to an agricultural output change in Emerging and Developing Europe Autori rada: Danilo Đokić, Stanislav Zekić, Dejan Brcanov, Bojan […]

Detaljnije
ODRŽAN AGRICOM CHALLENGE 2

Finale AgriCOM Challenge 2 je održano u sredi, 7. juna 2023. godine. Svoja rešenja pred stručnim žirijem u sastavu Ranko Jurjević (marketing agencija Solution), Bojan Vilaret (kompanija Gombit) i Bojan Matkovski (rukovodilac AgriCOM projekta), prezentovalo je sedam timova. Prvo mesto osvojio je tim pod nazivom PARTNERKE U USPEHU koji su činili: Jelena Miljević, Teodora Santrač, […]

Detaljnije
FINALE AGRICOM CHALLENGE 2

Finale takmičenja u rešavanju studije slučaja „AgriCOM Challenge 2“ će se održati u Novom Sadu, 7. juna sa početkom od 10:00 časova u zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu – Multifunkcionalna sala II-13.

Detaljnije
OBJAVLJENA KNJIGA

Udžbenik za predmet Osnove agrarne ekonomije je objavljen i dostupan studentima 2. godine osnovnih studija. https://indd.adobe.com/view/1b751656-d0b3-44fa-81be-b00871e8d7bb

Detaljnije
ODRŽANE RADIONICE

U okviru projekta AgriCOM u periodu od 17.4. do 12.5.2023. godine održane su radionce u okviru kursa Konkurentnost poljoprivredno-prehrambenog sektora zemalja Zapadnog Balkana. Radionice su vodili doc. dr Danilo Đokić, doc. dr Žana Jurjević i doc. dr Ksenija Leković.

Detaljnije
STRUČNA PREDAVANJA

U okviru AgriCOM projekta studentima u Subotici su održana stručna predavanja eksperata iz kompanija Coca-Cola HBC Srbija i Neoplanta.

Detaljnije
PREDAVANJE EKSPERTA SA EU UNIVERZITETA

Studenti u Subotici su imali priliku da prisustvuju predavanju eksperta sa EU univerziteta, dr Daniela Chiciudean sa Univerziteta poljoprivrednih nauka i veterinarske medicine u Klužu. Tema predavanja: „Quality schemes in EU and RO“.

Detaljnije
STRUČNA POSETA 4

U okviru projekta AgriCOM naše kolege u Subotici su imale priliku da se upoznaju sa procesom proizvodnje iz kompanija Telek Paprika iz Martonoša, Tisamed iz Kanjiže, Kontakt iz Adorjana.

Detaljnije